“Teodor Llorente: patriarca de la Renaixença” a Hèlios

Durant aquesta  setmana, del 26 fins al 30 de març, s’exposa a la nostra escola l’exposició itinerant “Teodor Llorente: patriarca de la Renaixença” en la qual es destaca allò més rellevant de la vida del poeta (7 de gener de 1.836 – 2 de juliol de 1.911), homenatjant així el centenari de la seua mort.

L’exposició està organitzada per L’Acadèmia Valenciana de la Llengua i plasma en deu panells el Llorente polifacètic, el Llorente familiar, el Llorente escriptor en valencià i el Llorente precursor de la Renaixença.

Aquesta activitat es completará amb una conferència a càrrec de l’acadèmic de l’AVL  En Alfons Vila i Moreno, que ressaltarà la importància de l’escriptor en la recuperació i l’impuls de la llengua pròpia com a llengua de cultura, la capacitat intel·lectual per a liderar diferents camps i encapçalar el moviment literari de la Renaixença, i la necessitat de posar hui en valor el seu llegat literari.

La direcció del centre convida a tota la Comunitat Educativa del col.legi Hèlios: pares, mares, familiars, alumnes, professors, personal no docent, a gaudir d’aquesta exposició.

Es podrà visitar en horari lectiu a la planta superior.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

20 − 18 =

7 × 1 =