Exposició de Vicent Andrés Estellés a la nostra escola

DSC_0285Cada any, al voltant del món dels llibres i de la lectura , celebrem bona cosa d’efermèrides literàries. En són un bon exemple els aniversaris d’escriptors, les commemoracions de dies assenyalats, els aniversaris de publicacions, etc.
Enguany, els valencians i en particular el col.legi Hèlios, rememorem els vint anys de la mort d’un dels nostres poetes més importants, Vicent Andrés Estllés, nascut a Burjassot l’any 1924 i mort a València el 1993.
Diferents entitats i associacions han decidit fer-li diversos homenatges per a mantindre viva la seua memòria i la seua literatura. Nosaltres des del Departament de Valencià de la nostra escola ens volem sumar a aquesta efemèride.
A partir de hui 16 d’abril fins al dilluns 22 d’abril ens visita l’exposició itinerant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua “Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances”. Aquesta institució de la Generalitat; que té per funció “determinar i elaborar, en el seu cas, la normativa lingüística de l’idioma valencià” i el col.legi Hèlios l’han declarat escriptor de l’any, en reconeixement de la pervivència i la qualitat de l’obra de l’autor del Llibre de meravelles.
L’exposició serà visitada per la totalitat del alumnat; al igual qie tots els pares que ho desitgen dins de l’horari escolar.”
DSC_0242
“Cada año, alrededor del mundo de los libros y de la lectura , celebramos gran cantidad de efermérides literarias. son un buen ejemplo los aniversarios de escritores, las conmemoraciones de días señalados, los aniversarios de publicaciones, etc. Este año, los valencianos y en particular el colegio Helios, rememoramos los veinte años de la muerte de uno de nuestros poetas más importantes, Vicent Andrés Estellés, nacido en Burjassot el año 1924 y fallecido en Valencia el 1993. Diferentes entidades y asociaciones han decidido hacerle varios homenajes para mantener viva su memoria y su literatura. Nosotros desde el Departamento de Valenciano queremos sumarnos a esta efeméride.
A partir de hoy 16 de abril hasta el lunes 22 de abril nos visita la exposición itinerante de la Academia Valenciana de la Lengua “Vicent Andrés Estellés, cronista de recuerdos y de esperanzas”. Esta institución de la Generalitat y el col.legi Helios lo han declarado escritor del año, en reconocimiento de la pervivencia y la calidad de la obra del autor del “Llibre de meravelles”. La exposición será visitada por la totalidad del alumnado; al igual que todos los padres que lo deseen dentro del horario escolar.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro − 1 =

9 + 1 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.